Hírek

Komplex vállalati technológia fejlesztés cégünknél

A GOP-2.1.1-12/B-2013-1727 pályázat keretében műhelyünk felújításával párhuzamosan az információs technikai háttér is megújításra kerül, mellyel a projekt hozzájárul a munkahelyek megtartásához, hosszú távú megőrzéséhez, és a korszerű munkakörülmények biztosításához, valamint a fenntarthatósági szempontok figyelembevételéhez egyaránt. 

2013. Ápr. 2. 12:35
Tovább

Szántóföldi bemutatóval egybekötött szakmai nap

„TEMPO – Magasabb szint a precíziós vetésben” mottóval a Väderstad Kft-vel közös szervezésben szántóföldi bemutatóra és szakmai napra invitáljuk Önt 2013. március 18-22. között az ország 5 különböző helyszínén.  

2013. Márc. 6. 15:20
Tovább

Országos rendezvénysorozatunk

Február-március hónapokban országos rendezvény-sorozatot indítottunk útjára, melynek utolsó állomása március 5-én Győrben került megtartásra.

2013. Febr. 22. 16:05
Tovább

AGROmashEXPO díj

UMG MICRO termékcsaládunk elnyerte az AGROmashEXPO 2013. Hazai Termékfejlesztési Különdíját az input kategóriában, mely komoly szakmai elismerés, visszacsatolás a Fertilia Kft. számára.

2013. Febr. 8. 11:59
Tovább

Az UMG MICRO növényspecifikus műtrágyák kísérleti háttere

Az UMG MICRO termékcsalád piacra lépését több éves fejlesztési munka előzte meg, aminek fontos munkafázisa volt bizonyítani, hogy az UMG MICRO igazolja -e a tervezett hatékonyságot, formázása megfelel-e a gyakorlatban előforduló gépi kijuttató eszközökön történő kiszórásra?  

2013. Febr. 7. 14:50
Tovább

Kettős hatású, talajjavító és tápanyag szolgáltató tulajdonságú granulált készítmények kifejlesztése

Pályázat keretében olyan termékkört fejlesztünk, melyek alkalmasak vízmegtartó képességük folytán nagymértékű talajjavításra, folyamatos tápanyag kibocsátásra, és a műtrágya hatékonyságának javítására.

2013. Jan. 16. 14:45
Tovább

Startertrágyázás növényspecifikus mikrogranulátumokkal

Napjaink növénytermesztési gyakorlatában fokozódik az igény a költségtakarékos, hatékony agrotechnikai módok alkalmazására, a termőhely adottságait figyelembe vevő műtrágyázási technológia következetes használatára.    

2012. Dec. 19. 09:00
Tovább

Bizonyított starterhatás Gramix NPK-val

A mikroelemmel kiegészített Gramix NPK termékeinkkel több éve folynak tápelem trágyázási kísérletek, mind kutató intézeti kis parcellás, mind üzemi szabadföldi terület nagyságokon.  

2013. Febr. 7. 14:18
Tovább

Kukorica Termésverseny díjátadó

December 14-én Gödöllőn megrendezett IV. Kukorica Termésverseny Díjátadón 3 Partnerünk is elismerésben részesült.

2012. Dec. 20. 12:15
Tovább

UMG MICRO starter műtrágyák-az elképzeléstől a megvalósításig

Cégünk a közelmúltban új termékkel bővítette palettáját. Az UMG MICRO névre keresztelt starter műtrágyákkal kapcsolatos fejlesztésekről Simon Péter ügyvezetővel készített interjút az egyik szaklap munkatársa.  

2012. Okt. 15. 14:00
Tovább

Gramix starter NPK műtrágyák a Fertilia tavaszi ajánlatában

Startertrágyázással a csírázó, gyökeresedő növény kezdeti fejlődésének tápanyag ellátásáért. A kezdeti fejlődés élettani összefüggéseit tekintve a foszfor a legfontosabb tápelem ebben a szakaszban.    

2013. Febr. 6. 12:57
Tovább

Fertilia műtrágyázási technológia

Döntsön tudatosan! Válassza a Fertilia szakmai irányelvek alapján összeállított talaj- és kultúraspecifikus összetételeit a növény különböző fenológiai fázisaiban! Válassza a Fertilia műtrágyázási technológiát! A piaci versenyképesség szempontjából a növénytermesztési technológiák szerves része a megfelelő, okszerű műtrágyázás, mellyel az elvárt hozamot és minőséget költségtakarékosan és környezetkímélő módon érjük el. A Fertilia Kft-nél a megfelelő, okszerű műtrágyázás elvét követve, az elvárt hozam és minőség költséghatékony módon való elérése mentén fejlesztettük ki a kultúra specifikus, a növények fejlődési szakaszaihoz igazodó alap-, starter-, fejtrágya családjainkat. Nálunk a növény a főszereplő, amihez az alap viszont a talajunk!  

2012. Ápr. 19. 03:02
Tovább

Rizodyne talajaktivátor

Mit tud a Rizodyne talajaktivátor?   Milyen jótékony hatása van a Rizodyne talajaktivátornak a kukoricára és a napraforgóra?   

2012. Ápr. 19. 03:55
Tovább