Box not found in this language.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsők közt a legújabb műtrágyázási megoldásokról, újdonságokról!

Hírek

Önnek gyártjuk!

A logisztika igen szerteágazó terület. Talán van benne valami anyai-asszonyi: szervezni az életet, táplálni, otthonossá tenni a működést, rendet tartani, kiszolgálni az igényeket – mint klasszikusan a családanya... - beszélgetés Ember Csillával, a Fertilia Kft. logisztikai ügyintézőjével  

2016. Ápr. 4. 15:27
Tovább

Új csomagolóüzemünk jól vizsgázik az idei tavaszi szezonban

A műtrágyáink iránti egyre növekvő piaci kereslet kiszolgálása mellett a termelői igények még teljesebb körű személyre szabottá tétele érdekében gyártó- és csomagolókapacitásunkat idén tavasztól bővítettük egy korszerű, automatizált csomagolóüzem megépítésével.  

2016. Márc. 25. 16:34
Tovább

Búza, repce fejtrágyázása FertiSol NP oldatokkal

A víznyomás alatt lévő őszi búza és repce vetésekre kora tavasszal érdemes foszfor oldatos folyékony nitrogén fejtrágyát kijuttatni, hogy a gyökérzet fejlődésének elősegítésével magához térjen a télen legyengült állomány.

2016. Márc. 7. 14:47
Tovább

Vízzel borított szántóföldek - megkésett vetések! Mit tegyünk?

A jó szerkezetű és a növény számára optimális feltételeket biztosító termőtalaj negyed részt vizet és ugyanilyen arányban levegőt tartalmaz. Ha felborul az egyensúly és a sorozatos esőzések miatt túlnedvesednek a földterületek, a talajbaktériumok, gombák élettevékenysége lecsökken, a talajélet megtorpan. Ilyen talajviszonyok mellett a stresszelt, inaktív talajbaktériumok nem biztosítanak megfelelő közeget ahhoz, hogy támogassák a növények fejlődését. A cél tehát az, hogy amint rá tudunk menni a földekre, minimalizáljuk a jelenlegi helyzetből adódó károkat. 

2016. Márc. 4. 16:37
Tovább

Időzített nitrogénforrás – jól oldódó Gramix NPK-val

A talaj nedvességtartalmán, hőmérsékletén és biológiai aktivitásán kívül a műtrágyát alkotó nitrogénformák is nagymértékben befolyásolják azt, hogy a kijuttatott műtrágya hatóanyagoknak hány százaléka válik felvehetővé a növény számára.  

2016. Jan. 5. 10:41
Tovább

Rekordszámú látogatóval zárt az AGROmashEXPO

Közel 50 000, az agrárium iránt érdeklődő látogatót vonzott a 34. AGROmashEXPO, ahol a mezőgazdaság színe-java összegyűlt, gazdag programkínálattal, újdonságokkal várták a kiállítók a termelőket.  

2016. Jan. 18. 12:14
Tovább

Fertilia Falinaptár 2016

  A tavalyi nagy siker után idén is kiadtuk egyedi, fiatal gazdákat bemutató kalendáriumunkat.  

2016. Jan. 5. 11:30
Tovább

Új, polifoszfát FertiSol NP oldatok - a Fertilia folyékony műtrágya palettáján

Az általánosan ismert foszfor tartalmú nitrogén oldatműtrágyák általában egyszerű oldási folyamattal ammónium-foszfátokból állíthatók elő. Ezeknek a termékeknek a hátránya, hogy a bennük található hatóanyag tartalom viszonylag alacsony, így felhasználásuk nem gazdaságos.  

2016. Jan. 5. 10:50
Tovább

Díj a sikeres vállalkozásokért!

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Díj a sikeres vállalkozásokért elismerést a kis- középvállalkozások kategóriában cégünknek, a Fertilia Kft-nak ítélte a Nemzetgazdasági Minisztérium. Olyan eredményes vállalkozások nyerhetik el a címet, melyek számára fontos a tenni akarás, az innováció, a dinamikus növekedés és eredményességük motivációt ad más magyar vállalkozásoknak is.  

2015. Nov. 10. 17:11
Tovább

Fertilia MEGOLDÁS-CSOMAG

Segítünk, hogy maximalizálja nyereségét és hosszú távon biztosítsa a talaj kedvező kondícióját a hatékony műtrágyázon keresztül! Levesszük válláról a kötelező talajvizsgálat gondját, elkészítjük térítésmentesen a tápanyag-utánpótlási tervet Önnek!

2015. Okt. 15. 13:42
Tovább

OMÉK 2015. szeptember 23-27. - középpontban a helyi termékek

Találkozzunk az ország legnagyobb és legismertebb agrárkiállításán, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon a D pavilon 204/A standján!

2015. Aug. 19. 14:46
Tovább

Felkészülni az elkerülhetetlenre, megelőzni az elkerülhetőt! - Gazdag Gazda Konferencia 4 helyszínen

2015. szeptemberében kerül megrendezésre a Gazdag Gazda Konferenciasorozat, Kaposváron, Budapesten, Berettyóújfalun, és Szegeden. A szakmai rendezvények központi témája idén az agrometeorológia és az éghajlatváltozás rendkívül aktuális témakörei lesznek, így a program a „Hogyan reagáljunk a változó éghajlat kihívásaira a talaj-előkészítéstől a betárolásig?” alcímet viseli.  

2015. Aug. 18. 09:28
Tovább

Termeléstámogatás Rizotec NPK-val – az őszi gazdálkodás sikeréért!

Őszi vetésű növényeinknél fontos, hogy optimális fejlettséggel menjenek a télbe. Ennek alapfeltétele, hogy erős gyökérzete fejlődjön. A gyökér tápanyagfelvevő felületét növelhetjük, ha a kezdeti fejlődést, gyökérképződést gyorsító tápanyagot adunk neki, és ha a hajszálgyökér képződés intenzitását biostimuláns hatású és talajéletet fokozó anyagokkal serkentjük.

2015. Aug. 13. 14:51
Tovább

Mi is segítettük az Erzsébet táborosok nyaralását!

Örülünk, hogy cégünk is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a kisdiákok élményekben gazdag, tartalmas, programokban bővelkedő egy hetet tölthettek a Zánkai Gyermektáborban.

2015. Aug. 12. 14:03
Tovább

Ha szárbontás, akkor FertiSol 20 Celludone!

A gabonaaratást követően, már a tarlóhántás idején oda kell figyelnünk munkánk minőségére, hogy később megfelelő magágyat készítsünk következő kultúrnövényünk számára. Érdemes számításba venni a tarlón maradt gyökér és szármaradványok hatóanyagait, melyek megfelelő talajállapot esetén állnak rendelkezésre, ekkor tudnak valóban költségcsökkentő hatást gyakorolni.  

2015. Júl. 1. 16:38
Tovább

Nemzetközi vizeken - Kelet-Európai Műtrágya Konferencián Prágában

Június 17-19. között került megrendezésre az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő, a kelet-európai térség legjelentősebb és legnagyobb műtrágya konferenciája Prágában. 

2015. Jún. 26. 16:02
Tovább

Fenntarthatóság a világban és hazánkban

2015. június 3.-án FENNTARTHATÓSÁG – közös felelősségünk a Kárpát-medencében címmel megtartott jubileumi konferencia keretében a környezetvédelemről, a környezeti nevelésről, a természeti tőke értékeiről, a globális fenntarthatósági problémákról is szó esett, valamint a tudatos életmód fontosságára is felhívták a figyelmet.  

2015. Jún. 6. 20:33
Tovább

Talajközpontú Termelés Konferenciája 2015

Május 19-én I. alkalommal került megrendezésre a Talajközpontú Termelés Konferenciája - a szántóföldi hozamnövelés az alapoktól elnevezésű szakmai program. A 2015. évet az ENSZ a Talajok Nemzetközi Évének nyilvánította, többek között ez adta az ötletét és aktualitását a Fertilia, az Axiál, a Magyar Talajtani Társaság, a Nébih, a GOSZ és a Phylazonit támogatásával megrendezésre kerülő konferenciának. Érdekes, tartalmas, aktuális előadásokkal, hasznos témákkal vártuk az érdeklődőket!  

2015. Máj. 26. 10:47
Tovább