Céljaink, elismerések


 
A műtrágyagyártás terén folyamatos, magas színvonalú kutatás-fejlesztés zajlik cégünknél.
 
A piaci igényeknek megfelelő műtrágyák komplex technológiai fejlesztése 2010 őszétől az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül zajlik.
 
Gramix NPK termékünk 2009-ben megkapta az Agro-Mashexpo Innovációs Díját.
 
2 év múlva elnyertük a Business Superbrands 2011. díjat is, mely szakmai visszacsatolás volt számunkra.
 
2013. januárjában elhoztuk az AGROmashEXPO 2013. Hazai Termékfejlesztési Különdíját UMG MICRO starter termékcsaládunkkal, műtrágya gyártó cégként egyedüliként az Input Kategóriában.
 
Ugyanebben az évben a Magyar Termék Nagydíjat nyerte el a Rizodyne talajaktivátor tartalmú növényspecifikus UMG MICRO műtrágyánk.
 
A 2013-as év az egyedi összetételű, és kultúraspecifikus Gramix NPK elismerése is volt, az OMÉK Növénytermesztési Díjat ítélte oda a zsűri a műtrágyacsaládnak.
 
Idén, 2014. januárjában az AGROmashEXPO Hazai Termékfejlesztési Prémium Elismerő Oklevele illette a Gramix NPK-t.
 
Célunk a termelők igényeit minél szakszerűbben, és pontosabban kielégíteni. Ezért arra fókuszálunk, hogy műtrágyáink minél jobban az egyedi igények szerint legyenek összeállíthatóak, valamint a hatóanyag tartalom a mikroelemek hozzáadásával tovább javuljon. Mindezt saját üzemünkben, modern gyártósoron végezzük.
 
Törekvésünk, hogy a fenntartható fejlődés érdekében szem előtt tartsuk a növények tápanyag igényét, a talaj tápanyag-szolgáltató képességét, így csak azt és annyit javaslunk kijuttatásra, amennyit feltétlenül szükséges.
 
A célzott műtrágyázással Ön pénzt spórol, ráadásul felesleges műtrágya sem kerül kiszórásra.
 
Elkötelezettségünket jellemzi, hogy országos méretekkel mérve cégünknél található e szakterület egyik legjobb termékkínálata, eszköz- és logisztikai rendszere, valamint ennek szakember háttere.