Növénytermesztési Elismerő Oklevél

2016. Máj. 4. 13:18

A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat Elismerő Oklevelét nyertük el a Gramix Rizotec NPK műtrágyacsaládunkkal. 

A XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok szervezői minden évben kiírják a Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázatot, melyen a kiállítók közül azok vehetnek részt, akiknek innovatív terméke a maga nemében egyedülálló.
Mi a Gramix Rizotec NPK műtrágyánkkal indultunk a megmérettetésen, ahol a szakmai zsűri Elismerő Oklevelét vehettük át.

A műtrágyacsalád értéke kettős hatásában, multistruktúrált tulajdonságában rejlik. Egyesíti a hatékony növénytáplálást és a talajtermékenység fokozását, a hosszú távú talajkondíció javítását.
A Gramix Rizotec NPK rugalmas gyártástechnológiával, szaktanácsadói háttércsapat támogatásával gyártott, mezo- és mikroelemek széles spekturmát tartalmazó műtrágya, olyan összetételben, amire a növénynek az adott talajon szüksége van. Az „Önnek gyártjuk!” filozófia párosul a műtrágyában lévő, a talaj mikroorganikus életét dinamizáló Rizodyne talajaktivátorral. Ez a duó forradalmasítja a tápanyag-utánpótlást. Az aktív talaj ugyanis hálás talaj – nő levegőzöttsége, vízmegtartó képessége, megnő a gyökéren keresztüli tápanyagfelvétel, egyúttal minimalizálható az N, P, K veszteség. A kedvező hatás akár éveken át megmarad!