Megszületett az első megállapodás!

2013. Okt. 25. 15:26

A Tolna Megyei Agrárkamara konferenciaterme adott otthont annak a sajtórendezvénynek október 24-én Szekszárdon, aminek apropója azon elsőként megkötött megállapodás volt, mely az új Nemzeti Agrárkamara és a Fertilia Kft. között lépett életbe.

Az esemény házigazdája, Dr. Hadházy Árpád, a kamara megyei elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, és elmondta, hogy a kamarai tagok a kártyával számos előnyre tehetnek szert, s ezen kedvezmények köre –könnyített finanszírozás, kedvezményes vásárlás, különféle előnyös szolgáltatások elérése- a jövőben bővülni fog.

Várszegi Erika, cégvezetőnk röviden vázolta, hogy az egyedi műtrágyák piacvezető gyártójaként  elkötelezettek vagyunk a hatékony tápanyag utánpótlást illetően, támogatva ezzel a gazdákat, ezen keresztül a mezőgazdaság versenyképességét is javítva.

A Fertilia célkitűzése ebben a felfogásban találkozott a Nemzeti Agrárkamarával, így amikor tudomásunkra jutott a Kamarai Kártyában rejlő közös együttműködés lehetősége, elsőként csatlakoztunk beszállítóként a kezdeményezéshez.

A saját fejlesztésű UMG MICRO mikrostarter készítményünk egy új tagját igen kedvező áron nyújtjuk a kártyabirtokosoknak, ami kizárólag ezen csatornán keresztül érhető el a gazdák számára, egyéb kereskedelmi forgalomba nem kerül a termék.

További szolgáltatásként olyan programot indítottunk el a kamarai kártyával rendelkezőknek, hogy ha a Fertiliát bízzák meg a talajmintavétellel és a talajvizsgálattal, akkor a program értelmében ingyenes szaktanácsadást biztosítunk. Továbbá 5 éves együttműködés keretében akár a teljes talajvizsgálati költséget visszatérítjük, amennyiben a területre a talajvizsgálatra épített, a Termelő  igényeihez igazított szaktanács alapján egyedi Gramix NPK műtrágyát vásárolnak a gazdák.
 



 
A rendezvényen bemutattuk Császár Zsolt Partnerünket, az első olyan kamarai tagot, aki élt a felkínált szolgáltatással, és aki felismerte, hogy a talaj tápanyag szolgáltató képességének ismerete elengedhetetlen a felelős műtrágyázáshoz.

Császár Zsolt simontornyai 150 hektáros családi gazdálkodó, és fiatal gazda zárógondolatként vázolta, hogy örül a kártya adta lehetőségnek, és célszerűnek, hatékonynak tartja a Fertiliával kötött szerződést is, mivel az aszályos évek időszerűsége miatt nem mindegy, mekkora költségből termelünk, és mennyit. A szélsőséges években a megfelelő műtrágya kiválasztása is igen fontos tényező meglátása szerint.
 
 
Ön is kamarai kártyabirtokos? Érdekli a program?
Bővebb információkért hívja Szabó Sándor értékesítési vezetőnket: 06-30-377-5665