Kerekasztal beszélgetés a NAK-nál Pécsett

2013. Nov. 28. 17:29

Múlt csütörtökön a Baranya Megyei Agrárkamara látta vendégül cégünket, és Peteli Zoltán gazdálkodó Partnerünket a Kamarai Kártya népszerűsítésének apropóján.
 


A november 22-i péntek délelőtti kerekasztal beszélgetésen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya Megyei Elnöke, Rittlinger József vázolta, miért érdemes a Kamarai Kártyát kiváltani, milyen előnyökkel jár a tagság?

Szabó Sándor, a Fertilia Kft. értékesítési vezetője röviden összefoglalta a cégünk által nyújtott szolgáltatásokat, a szaktanácsadással egybekötött talajmintavételre és talajvizsgálatra épülő programunkat, és a kizárólag kamarai tagoknak elérhető kedvezményes áru UMG MICRO készítményünkkel kapcsolatos lehetőségeket.

Peteli Zoltán gazdálkodóval a napokban köttetik meg a második megállapodás a fentiekben vázolt együttműködés kapcsán.

Peteli Zoltán az okszerű tápanyag-utánpótlásra hívta fel a figyelmet. Elmondta, hogy a talajvizsgálatot mindenképpen szükségesnek tartja, emellett a megfelelő vetőmag, növényvédő szer, és szakmai szempontok alapján megválasztott műtrágya együttese az eredményes gazdálkodás záloga. Jelezte, hogy az időjárást ugyan nem lehet befolyásolni, de amit igen, az input anyagokat, abból ő a legjobbat törekszik választani és használni.
 
 
Keresse szaktanácsadó csapatunkat az alábbi elérhetőségeken:
www.fertilia.hu/ertekesitohalozat