Átadták az agrárkamara első kártyáit

2013. Szept. 25. 16:07

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara első tagkártyáit átadták a NAK tagjainak, melyek különféle kedvezményeket, könnyített finanszírozási lehetőséget is nyújtanak a kártyabirtokosok számára. Cégünk elsőként csatlakozott a kedvezményeket adó vállalkozásokhoz.

Az OTP Bank által kiadott kamarai kártyák a NAK tagjainak jó minőségű szolgáltatásokat biztosítanak, a banki szolgáltatásokon -finanszírozás, hitelezés- kívül a MOL, és több mezőgazdasági vállalat is társulni fog a kezdeményezéshez.
 
A Fertilia Kft. élen jár az agrárszektor szereplőinek nyújtott kedvezményes ajánlatokban, így a kártyabirtokos számára igen jutányos áron biztosítja az egyéb forgalomba nem kerülő, kizárólag a kamarai tagoknak elérhető, egyedi UMG MICRO starterműtrágya készítményt.

További szolgálatatásunk a kamarai kártya birtokosoknak, hogy ha cégünknél rendelik meg a talajmintavételt és a talajvizsgálatot, akkor mi a program értelmében ingyenes szaktanácsadást biztosítunk hozzá, illetve 5 éves együttműködés keretében akár a teljes talajvizsgálati költséget visszatérítjük, amennyiben a területre a talajvizsgálatra épített, a Termelő  igényeihez igazított szaktanács alapján egyedi Gramix NPK műtrágyát vásárol.

A visszatérítés mindig az adott évi műtrágya ellenértékéből kerül jóváírásra az alábbi ütemben:
1. év 10%
2. év 15%
3. év 20%
4. év 25%
5. év 30%