Alkalmazkodva az időjáráshoz

2013. Ápr. 3. 15:22

Hozza be a 2 hetes vetési késést, kapcsoljon növénye turbófokozatra az UMG MICRO-val!
 
Ön is el van keseredve a folyamatos esőzések miatt? Tanácstalan, mi tévő legyen, hiszen meghiúsult a tervezett vetés?
 
 

 Mi a Fertilia Kft-nél tudjuk a megoldást...
 
     …egy olyan korszerű, hatékony, környezetkímélő termékkel, mely kedvezőtlen időjárási körülmények között is garantálja az elérhető legnagyobb jövedelmet!
 
A vetéssel egy menetben, közvetlenül a mag mellé kijuttatott UMG MICRO mikrogranulált starter műtrágyák azonnal oldódnak a nedves talajban, azonnal hasznosulnak, így magas makro- mezo- és mikroelem tartalmuk gyors, „robbanásszerű” csíranövekedést eredményez.
 
Az erős gyökérzetű, tápelem dús növény növekedése turbósebességre kapcsol, behozva az esős tavaszi napok miatti vetési idő kitolódását és a fenológiai kiesést!
 
Válassza Ön is a piacon egyedülálló, kifejezetten a magyar termőhelyi viszonyokra kifejlesztett „talajélesztő” és tápanyagfelvételt segítő szerves anyag és szerves kén tartalmú UMG MICRO ZeaStartot (kukoricára), UMG MICRO HeliaStartot (napraforgóra), vagy a kiváló ár-értéke arányú, magas hatóanyag tartalmú, standard felhasználású UMG MICRO StarterMax-ot.
 
Az UMG MICRO mikrogranulált starter készítmények olyan szerves és ásványi eredetű anyagokat tartalmaznak, melyek nagymértékben hozzájárulnak a termék hatékonyságának növeléséhez.
 
A gyártási technológia során alkalmazott szerves eredetű alapanyag beépül a granulátum szemcsébe, s a benne lévő szerves hatóanyagok pozitív hatása érvényesül az UMG MICRO műtrágyákban.
 
A talajokban az állandó tápanyagellátáshoz a talajnedvesség mellett az élő szervezetek által kibocsátott „anyagcsere-termékeknek”, enzimeknek, hormonvegyületeknek, antibiotikumoknak is nagy szerepe van. Ahhoz, hogy ezek a talajélőlények jól működjenek szénforrásokra és nitrogénforrásokra van szükségük. Az UMG MICRO starter készítmények tartalmazzák ezen anyagokat, s ily módon mintegy „csali anyagként” működve a csírázó mag környezetében fokozzák a talaj termékenységéért felelős mikrobaszámot, ezáltal kialakítva egy, a gyökérképződéshez optimális talajkörnyezetet.
 
Másik fontos alkotó a termékben az olyan szerves anyag, amely EDDHSA jellegű kelátképzővel kelatizált cinket, valamint szerves kén tartalmú aminosavat tartalmaz.
Igazolható, hogy számos kísérleti helyszínen vizsgálva a szántóföldi növények gyökérzetét, a piacon egyedülálló, szerves anyag tartalmú UMG MICRO mikrogranulátummal kezelt állományok sokkal több elágazással, hajszálgyökérrel rendelkeztek a tápelemet ásványi szervetlen formában megkapottakkal szemben. Nagyobb gyökérfelülettel indultak növekedésbe, ami egyéb paraméterekben – levélhosszúság, állomány magasság, gyökérnyak átmérő, stb. – is jelentős előnyt hozott a növények számára.
 
UMG MICRO termékismertetőnk letölthető innen:
 
UMG MICRO mikrogranulált starter műtrágya termékcsalád
 
Egyedi árajánlatért hívja képviselő kollégáinkat:

Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megye
Szobi Géza - Tel: 30-576-2828
 
Tolna, Baranya megye
Szabó Tamás - Tel: 30-747-3082
 
Fejér, Veszprém megye
Márkus Ágnes - Tel: 30-852-7504
 
Pest, Nógrád, Heves megye
Saska Szabolcs - Tel: 30-650-2012
 
Békés, Csongrád megye
Faggyas János - Tel: 30-631-5672
 
Somogy, Zala, Vas megye
Szabó Balázs - Tel: 30-552-5938
 
Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megye
Kovács Zsuzsa - Tel: 30-321-5228
 
Jász-Nagykun-Szolnok, Bácsk-Kiskun megye
Füleki Tamás - Tel: 30-576-2884